JAZZ CONCERT ROTARY TIENEN

Mevrouw, Mijnheer,

Op zaterdag 3 maart 2018 om 20:00 u organiseert Rotaryclub Tienen een jazz- concert in de Manège, Sint-Jorisplein te Tienen. Hiervoor werd de vermaarde Hagelandse Big Band “Jazzisfaction” aangetrokken. Dit ensemble bestaat uit 17 semi-professionele musici die over een zeer breed repertorium beschikken waaruit wij een keuze mochten maken. Wij kozen voor de mooiste jazz-evergreens uit het interbellum en de jaren 1940 tot ’50. U zult kunnen genieten van de swingende muziek van Glenn Miller, Benny Goodman, Duke Ellington, Stan Kenton, Erroll Garner en vele anderen. De schitterende Surinaamse jazz-zangeres, Denise Jannah, zal u ongetwijfeld herinneren aan de  mooiste interpretaties van Ella Fitzgerald.

Vermelden wij nog dat de Big Band “Jazzisfaction” in het recente verleden talrijke “awards” of “trofeeën” heeft in de wacht gesleept waaronder de “Jerry Van Rooyen trofee” (2015) en de finale in de topklasse van het internationale Concours IBBC (2016).

Dit prachtige concert wordt u aangeboden voor een heel bijzonder “goed doel”, nl. het financieel ondersteunen van de vzw “de KLAPROOS”, een nieuw zorginitiatief binnen woonzorgcentrum “Huize Nazareth” te Goetsenhoven , in samnwerking met RZ Heilig Hart te Tienen, de Huisartsenkring Tienen en Zuid-Oost Hageland, en Panal. Hospice “De Klaproos” bestaat uit een unit met 2 bedden en wil mensen die niet meer in een thuissituatie willen of kunnen verblijven tot het einde van hun leven, en waarvoor een opname in een ziekenhuis of een palliatieve eenheid geen vereiste meer is, waardig laten sterven in de best mogelijke omstandigheden. De opbrengst van dit concert gaat integraal naar dit project.

Kaarten voor dit concert worden door de leden van Rotaryclub Tienen, en in het ziekenhuis H. Hart aangeboden aan 25 €. Gezien de Manège omgebouwd zal worden tot een gezellig jazz-café, met tafels en stoelen, voor drankjes en hapjes, is het ook mogelijk een tafel voor 4  of 8 personen te reserveren. Inschrijven kan ook via deze website en is definitief na storten van het verschuldige bedrag op BE84 0688 8976 4859 van VZW Events Tienen.

Zo kan u met uw vrienden en kennissen optimaal genieten van wat beslist een unieke avond zal worden.

Kan u niet aanwezig zijn, maar wil u ons steunen in dit initiatief, klik hier.

Hopend u zeer talrijk te mogen verwelkomen,
groeten u de voorzitter en alle leden van Rotaryclub Tienen.

Borghgraef Dirk (voorzitter)

Brouckmans Guy, Cappuyns Claude, Claes Wim,
Crolla Vincent, De Bondt Paul,Dekeyser Charly, Denef Paul, De Wolf Luc,
Flamend Jan,
Gabriëls Patrick, Gewillig Marc, Hermans Pierre, Honorez Marc,
Huynen Stéphane, Jackers Patrick,
Janssen Abert-Edouard, Janssen Gérard, Kestens Bart, Koch Eric,   Mortelmans Paul, Nelissen Julien, Nelissen Luc, Onclinx Noël, Onkelinx Ludo, Peeters Gary, Peeters Willy, Poelmans Stefan, Poleunis Philibert, Princen Ludo, Prud’homme Paul, Schepers Jan, Smets Victor, Smolders Hubert, Steels Hugo, Sterckx Gino, Taverniers Jean-Pierre, Tilkin Franssen Carl,  Van Beek Hans, Vangramberen Herman, Van Lindt Stefan, Vercruysse Olivier, Weckx André.

kaarten kunnen verkregen worden via de leden van Rotaryclub Tienen

en in het CC De Kruisboog te Tienen.

Je kan je ook hier inschrijven.

vragen? contacteer Stefan Poelmans of Hugo Steels

Datum: